Po-Po RES-piirin hallituksen kokous sekä kevätkokous 3.5.2023

Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiiri ry:n hallituksen kokous ja sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 3.5.2023 reserviläishuoneistolla Aleksanterinkatu 13 A 12 (4. krs) Oulu alkaen klo 17 hallituksen kokouksella ja jatkuen klo 18 sääntömääräisellä kevätkokouksella. Klo 19 alkaa Reserviläisliiton edustajien pitämä piiri-info reserviläishuoneistolla. Reserviläisliitosta paikalla ovat järjestöpäällikkö Suvi Salo ja jäsenpalveluiden asiantuntija Anna Mutanen kertomassa liiton ajankohtaisasioista ja vastaamassa kysymyksiin.

Tilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös etänä Teamsin välityksellä. Piirin puheenjohtaja Kari Paakkola lähettää tilaisuuteen Teams-kutsut lähempänä kokouksia ja samaten kokousaineisto lähetetään ennen kokouksia.

Koska paikalle on saatu pitkästä aikaa myös Reserviläisliiton edustajia, niin olisi hyvä, jos kokouspaikalle saataisiin mahdollisimman monta fyysisesti osallistuvaa. Ilmoitathan toiminnanjohtajalle saapumisestasi kokouspaikalle fyysisesti tarjoilujen takia.