Puntin Lenkki 2016

On aika kaivaa lenkkikengät varastojen sopukoista ja aloittaa säännöllinen liikunta kauniissa keväisessä säässä. Kansanliikuntatapahtuma Puntin Lenkki on lähes kymmenen vuoden aikana kerännyt suuren määrän urheilusuorituksia ja antanut liikunnan iloa kaikille ja kaiken ikäisille. Puntin Lenkki on palkittu valtakunnallisesti Sotavahinkosäätiön tunnustuspalkinnolla.

Puntin Lenkin tarkoituksena on aktivoida ihmisiä liikkumaan ja seuraamaan omia ravintotottumuksiaan. Liikunnan osalta vanha viisaus hitaasti kiiruhtaen ja kuunnellen omaa kehoa on edelleen tärkeä aloitusohje.  Puntin Lenkki on tarkoitettu kaikille ikään, sotilasarvoon ja kuntoon katsomatta.

Puntin Lenkki on toteutettu Reserviläisurheiluliiton, Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton ja MPK:n yhteistyönä. Tapahtuman asiantuntijoina ovat olleet jo vuosia toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen Reserviläisurheiluliitosta, erikoislääkäri Marko Röntynen, voimavalmentaja Kari Pentti ja toiminnanjohtaja Markku Holopainen. Puntin Lenkki 2016 suojelijana on Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti.

Puntin Lenkki 2016 alkaa 1.5.2016 ja päättyy päättyy 30.9.2016. Suoritukset ovat oltava tapahtuman johtajalla 15.10.2016 mennessä.
Helpoin tapa laittaa liikuntasuoritukset muistiin on http://kuntokortti.resul.fi/kuntokortti tai manuaalisesti päiväkirjaan. Pisteytys on 0,5 h liikuntaa 1 p., 1,5 h. liikuntaa 2 p. tai 3 h. liikuntaa 3 p. Kaikki liikuntamuodot ovat sallittuja. Muista selvittää oma terveys ja vakuutusturva ennen liikuntatapahtumaa. Sarjat: yleinen, yli 65 v. ja yli 75 v.

Tapahtuman johtaja Timo Uusimäki
sitkea (a) suomi24 . fi

Tapahtuman sihteeri Kari Pentti
kari.pentti (a) suomi . net

Ps.hyvät palkinnot sarjojen voittajille ja arvontapalkkioita osallistujille !