Kutsu P-P res.ups.piirin kevätkokoukseen 23.4.2024

KUTSU POHJOIS-POHJANMAAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY:N KEVÄTKOKOUKSEEN

Arvoisa Reserviupseeripiirimme jäsenyhdistys!
 
Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiirin sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 23.4.2024 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään Aleksanterinkatu 13 A12 -kerhohuoneistolla sekä Teams-etäkokouksena. 

Kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla etukäteen piirin puheenjohtajalle maanantaihin 22.4. mennessä osoitteeseen petteri.nara(ät)outlook.com. Ilmoittakaa osallistuminen läsnäolon/Teams-yhteyden osalta. Ilmoittautumisen yhteydessä esitetään mahdolliset edustajien valtakirjat, mikäli osallistuminen tapahtuu etänä.

Ilmoittautuneille lähetetään Teams-kutsu ja kokouslinkki sähköposteihin lähempänä kokousajankohtaa, samassa yhteydessä toimitetaan kokousmateriaalia.

Äänestäminen kokouksessa tapahtuu tarvittaessa suljettuna lippuäänestyksenä kokouksen paikalla olijoiden kesken ja Teams/Forms -suljettuna äänestyksenä. Vain äänioikeudelliset yhdistyksien nimeämät edustajat osallistuvat mahdollisiin äänestyksiin.

Tilaisuudessa palkittavat kutsutaan erikseen.

Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiiri

Petteri Närä
Puheenjohtaja
petteri.nara (a) outlook.com
+358 40 717 4487