PO-PO RES.UPS.PIIRIN SYYSKOKOUS 1.11.2023

KUTSU POHJOIS-POHJANMAAN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEEN

Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiirin sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 1.11.2022 klo 18.00 alkaen. Kokous järjestetään Aleksanterinkatu 13 A12 -kerhohuoneistolla sekä Teams-etäkokouksena. 

Kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostilla etukäteen piirin puheenjohtajalle maanantaihin 30.10. mennessä osoitteeseen petteri.nara(ät)outlook.com. Ilmoittakaa osallistuminen läsnäolon/Teams-yhteyden osalta. Ilmoittautumisen yhteydessä esitetään mahdolliset edustajien valtakirjat, mikäli osallistuminen tapahtuu etänä.

Äänestäminen kokouksessa tapahtuu tarvittaessa suljettuna lippuäänestyksenä kokouksen paikalla olijoiden kesken ja Teams/Forms -suljettuna äänestyksenä. Vain äänioikeudelliset yhdistyksien nimeämät edustajat osallistuvat mahdollisiin äänestyksiin.

Tervetuloa!

Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiiri


Petteri Närä

puheenjohtaja
petteri.nara(ät)outlook.com
+358 40 717 4487

Aleksanterinkatu 13 A12

90100 OULU